Pulpe de pui cu sos de lămâie

» Data: 19/05/2011 » Secţiunea: Reţete

Ingrediente

4 pulpe de pui, 2 căței usturoi, o lămâie, piper, ulei de măsline

Pentru sos

2 lingurițe muștar, 3 linguri ulei de măsline, sucul de la 2 lămâi, o portocala, câteva frunze de cimbru, foi de dafin, sare, piper

Preparare

Se spală pulpele de pui, se freacă cu lămâie și usturoi, se presară piper peste ele. Intr-o tava se pun cateva felii de portocale, se stropesc pulpele cu ulei se pun in tava, și se dau la cuptor pentru 20 minute.

Se face un sos din muștar, suc de lămâie, ulei și cimbru. Se încălzește acest sos la foc mic, amestecând, apoi se condimentează cu sare și piper după gust.

Când carnea de pui este suficient gătită se toarnă sosul deasupra, se pun catevafrunze de dafin și se mai lasă la cuptor 10 minute.

» Citiţi şi alte articole din secţiunea: Reţete

Comentariile sunt dezactivate.

© 2011 Slow Food | Ziarul De Iasi