Mâncare de dovlecei cu ciuperci

» Data: 14/07/2011 » Secţiunea: Reţete

Ingrediente

2 dovlecei tăiați cuburi, 2 ardei grași tăiați julienne, 1 ceapă tocată, ½ kg ciuperci, 3 linguri ulei de masline, 1/3 cană apă fierbinte, sare și piper după gust

Preparare

Gătiți ceapa la foc mediu 3-4 minute, adăugați ardeii, amestecați și după 2-3 minute adăugați ciupercile și dovleceii mai lăsați 5 minute, amestecați, apoi adăugați apa fierbinte și sare după gust.

Aduceți ingredientele la fierbere, acoperiți cu capac și gătiți la foc mediu 20 de minute. Adăugați piper după gust și serviți cald.

 

 

 

» Citiţi şi alte articole din secţiunea: Reţete

Comentariile sunt dezactivate.

© 2011 Slow Food | Ziarul De Iasi