Cine pleacă la Barcelona?

» Data: 25/01/2010 » Secţiunea: Ştiri, Vinuri

La ora la care scriu aceste randuri, la Iasi sunt -24°C iar la Barcelona +11°C. Deci, cine vrea sa plece la Barcelona? Nu va inghesuiti! Avem doar un singur castigator… Va mai amintiti? Promotia “I LOVE CAVA!” organizata de magazinul “Good Point” s-a terminat pe 31 decembrie 2009 si am promis sa va tin la curent cu desemnarea castigatorului.

Tragerea la sorti a avut loc vineri 22 ianuarie 2010 in cadrul emisiunii “La un ceai cu Petru Frasila” (Prima TV Iasi) filmata chiar la “Good Point”. Cel care a extras taloanele din urna a fost insusi Costachel (Marius Cristian), cel mai cunoscut scriitor iesean de retete.

Castigatorul excursiei de turism viticol de 4 zile pentru 2 persoane la Barcelona este Petre Crivoi din Iasi. Cele 2 premii “de consolare” – un pachet cu o sticla de vin spumant Castellroig Cava Reserva Familiar, trufe belgiene si antipaste italiene – au revenit lui Adrian Ciureanu din Iasi si lui Lucian Costan din Focsani.

Iata, mai jos, secventa extragerii din urna a celor 3 taloane castigatoare:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xmcz3YNBvpY[/youtube]

Felicitari castigatorilor! Nu uitati insa ca oricine poate participa contra cost la excursia de turism viticol la Barcelona, care va avea loc intre 11 si 14 februarie 2010. Detalii la magazinul Good Point.

Autor: Răzvan Avram

» Citiţi şi alte articole din secţiunea: Ştiri, Vinuri

Comentariile sunt dezactivate.

© 2010 Slow Food | Ziarul De Iasi