www.supercostel.ro

Iata c-am reusit, dupa multe poticneli, sa dau drumu’ si la site: www.supercostel.ro este functional si are un mega-numar de 5 pagini!!!

supercostel.jpg

Cum, uai, o sa zica unii dintre voi, si-ai stat mai mult de-o luna ca sa clocesti DOAR 5 pagini? Ei bine, va asigur ca, la mijloc sint motive cit se poate de intemeiate. Vedeti voi, a trebuit sa-i iau un interviu lui SuperCostel, (pentru site) iar treaba asta a incetinit rau de tot intreg procesul. Ba ca are de plecat intr-o misiune de salvare a lumii, ba ca tre’ sa mearga la rude, la tara, dupa cartofi si varza murata, ma rog, tot timpul isi gasea cite un motiv care sa amine convorbirea noastra.

In fine, asadar pe site gasiti, pe linga interviul cu SuperCostel, diverse chestii: citeva recomandari in ceea ce priveste albumul din partea unor cunoscatori, niste propuneri de tricouri si cani cu personajele din album, plus cite o pagina din fiecare poveste. In curind or sa mai fie si alte lucruri, plus o varianta in limba engleza.

Ideea e ca cine vrea albumul, il poate comanda de pe site si-l primeste prin posta, cu bonus o dedicatie de la autor.

PS – Daca tot veni vorba de interviuri, am fost si eu solicitat de doua publicatii (Suplimentul de Cultura si Ghimpele) sa raspund la citeva intrebari. Ce-a iesit puteti vedea si singuri.

Comentariile sunt dezactivate.