Fii inspirat in 2008! IS… Ion Solcanu

Saptamina trecuta au aparut in presa mai multe analize ale alegerile locale recent incheiate, si iaca m-am gindit sa zic si eu citeva vorbe pe tema asta.

In episodul de azi, despre panourile pre-electorale IS.

 1. Inca inainte de a incepe campania electorala, Irina Schrotter a impinzit orasul cu niste panouri publicitare al caror scop era, sanchi, promovarea brandului personal. Speculind in mod inteligent faptul ca intialele ei sint identice cu primele doua litere de pe tablitele de inmatriculare ale masinilor din Iasi, doamna S. incerca sa sugereze ca ea ar fi o alegere inspirata pentru o functie publica in Iasi (primar la momentul respectiv, dar daca a fost femeie chibzuita si nu le-a aruncat, le repoate folosi cu succes in campania din toamna, pentru deputatie).

panou-irina-schrotter.jpg

Numai ca nu ea nu ar fi singura indreptatita sa uzeze de acest tertip publicitar. Ia ginditi-va, un pic, cum ar fi arata un panou de genul:

panou-ion-solcanu.jpg 
(tot intitialele IS)

 

 

Respectind principiul asta, in cazul in care as dori sa intru in politica, eu as putea sa candidez cu succes la primaria Los Angeles (intialele L.A. – Lucian Amarii). Sau, mai realistic, la primaria comunei Lunca Adinca.panou-la.jpg

 

 

Apoi, lui Nichita nu ar fi trebuit sa i se permita sa intre in campanie electorala la Iasi. Cu intialele sale, GN, ar fi candideze la functia de primar a orasului Gheorghieni.
Ori Ginju Neted, daca o fi existind. Asta e, n-am fost suficient de vigilenti.

…Va urma…

2 comentarii la “Fii inspirat in 2008! IS… Ion Solcanu”

  1. marius a scris:

    Elena Udrea – pentru EU :))

  2. 2Du a scris:

    Salut varu’
    Noroc de subiectiv.ro sa aflu de blogul tau. Imi place foarte mult si ma alatur si eu celor care te roaga sa scrii mai des.