Din nou despre Muzeul Unirii

» Data: 20/06/2010 » Secţiunea: Uncategorized

Imi pare rau ca revin cu observatii de la turistii care viziteaza Muzeul Unirii, dar tocmai mi-a fost semnalata o secventa intristatoare. Doi prieteni si-au cumparat bilete sa viziteze Palatul lui Cuza. Li s-a spus , asa cum mi se spusese si mie cind am fost acolo in iarna, ca biletele costa 6 lei de persoana si nu asigura ghidaj. Oamenii au spus ok, s-au incaltat in papucii de folie transparenta la aparatul ultraperformant de facut papuci instant, si au pornit agale in institutie. Au mers, au privit singurei obiectele, iar la iesire….surpriza. Doamna muzeografa i-a rugat sa inapoieze biletele, intinzindu-le in schimb banii pentru unul din bilete.  Emotionati de cele intimplate, mai precis neasteptindu-se la o asa de mare caliceala, turistii n-au avut alta reactie pe moment decit sa spuna: “ne cerem scuze pentru deranj”, au dat inapoi biletele, au lasat si banii, si au plecat jenati. Propun, prin urmare, asa cum managementul muzeal a achizitionat un aparat de papuci instant sa cumpere data viitoare un automat care sa elibereze jetoane contra monede, pe baza carora sa se realizeze accesul in palat.

» Citiţi şi alte articole din secţiunea: Uncategorized

2 comentarii la “Din nou despre Muzeul Unirii”

 1. ORBESTEANU OVIDIU a scris:

  Articole si comentarii pe adresa :
  http://msc-provincia.blogspot.com

 2. codrin a scris:

  Teatrul inchis, palatul culturii inchis, muzeul teatrului desfiintat, trei ierarhi sub schele, nu raman prea multe de vazut in capitala culturala. . .
  din pacate nici celelalte nu se simt prea bine
  Casa Roset, in care este muzeul de stiinte naturale, are risc major de prabusire, conform unei expertize, dar Universitatea a omis sa ii puna placuta ca sa nu sperie vizitatorii, sunt multe probleme dar cine ciripeste, zboara . . .

© 2010 Emilia Chiscop | Ziarul De Iasi