Trei argumente pro-Grigoras

» Data: 02/07/2009 » Secţiunea: Sport

grigoras-mihai-viteazul

1. Pentru ca, in ultima instanta, este vorba de raportul calitate -pret, sau mai exact calitate-pretentii. La ora actuala, cei mai rivniti antrenori sint cei care provin din fostii mari jucatori ai deceniului trecut. Nici Sabau, nici Dorinel, cu atit mai putin Hagi, nu au dovedit ca au valoarea la nivelul pretentiilor.

2. Grigoras este alchimistul care face bici din orice, pentru a folosi o expresie non-academica. Pe vremea lui, Farul era cea mai buna a provinciei desi doar portarul Curca si fundasul Pascovici erau vazuti ca jucatori de nationala. In primul sau  an la Galati, cu un lot innoit in mare proportie, echipa sa a inceput cu un 3-0 in “Stefan cel Mare” drumul salvarii de la o retrogradare ce parea iminenta.

3. In fine, pentru ca Grig e moldovean de-al nostru. Nascut la Bacau, adus de la Galati, este momentul sa-si dovedeasca vocatia de alchimist si la Iasi.

» Citiţi şi alte articole din secţiunea: Sport

7 comentarii la “Trei argumente pro-Grigoras”

 1. Ramon a scris:

  In sfarsit ati schimbat articolul.

  Sunt de acord cu dvs,ar trebui sa-si dovedeasca valoarea si aici.Sincer,ma mir ca a ales Iasul,nush de ce nu a ramas la Galati….Ma indoiesc ca obiectivul de acolo,era un motiv sa plece…Poate e vb si de putina ..plictiseala,rutina,cine stie.Nush in ce masura,va reusi sa faca performanta la Iasi,la urma urmei,banuiesc ca de aia a venit,nu pt eterna salvare de la retrogradare…

  Sa vedem ce jucatori vor veni la Iasi si vom mai vb dupa aceea.Un lucru este cert ,anume ca D. Munteanu este sub Grigoras….

  In legatura cu cei care comenteaza la articolele lui O.M.,nu sunt de acord cu cei care zic ca Nichita pastreaza echipa in prima liga,pt a-si atrage voturi…este o mare gogomaine…nu sunt pro-nichita,dar sa fim realisti,nu sta nichita in cele catve mii de potentiali votanti ai sai…Numai bine si felicitari pt noul dvs. articol.La mai multe!

 2. Nicolae Grecu a scris:

  Ramon, nici eu nu cred asta. Eu cred ca vremea Politehnicii ca locomotiva electorala s-a dus. Dar mai cred ca Nichita este dominat in primul rind de pasiunea pentru echipa si ajunge in postura unui parinte posesiv, care nu-si lasa fata sa se marite de teama ca sa n-o violeze sotul. Am mai folosit figura asta de stil. Dar tin sa spun ca, niciodata nu l-am criticat pe primar din motive politice, ci numai atunci cind nu am fost de acord cu politica lui fotbalistica.
  Apoi, relativ la antrenorii generatiei de aur, despre asta am sa scriu in urmatorul editorial. Stiu ca ai un feeling deosebit pentru Sabau, si mie imi place tipul, numai ca n-a prea reusit nimic pina acum.

 3. Ramon a scris:

  Pai,nici nu prea avea cum sa demonstreze mare lucru ,domnul Gin,deoarece a antrenat numai la o echipa mica si modesta,gloria b-ta,unde ,parerea mea,este ca ,a scos maximum posibil cu lotul bistritean avut la dispozitie si unde nu a avut nici conditiile pe care le are acum la Timisoara ,dar si obiectivul stabilit de marele cooperatist padureanu ,era doar,salvarea de la retrogradare…

  Sa-l vedem acum la Timisoara ce va face,abia acum are conditii pt a face performanta si are ocazia sa-si arate valoarea sa de antrenor !!

 4. Nicolae Grecu a scris:

  Just, Timisoara este proba de foc pentru Nelu si asta a si vrut dinsul. Sa antreneze la o echipa cu pretentii si sa-si arate valoarea. De aceea, era aproape imposibil sa vrea sa vina la Iasi. Daca era sa ramina in zona retrogradarii, o ducea mai bine la Bistrita. Pentru Iasi, deocamdata e bun Grigoras si apoi om mai vedea.

 5. Ramon a scris:

  Cam asa e,dar eu speram ca odata cu venirea sa la Iasi(dac-ar fi venit),poate schimbam si noi obiectivul…Dar,se pare ca va mai curge multa apa pe bahlui,pana vom ajunge la alte obiective si ,mai ales,la conditiile pe care le are Timisoara…Totul tine de sponsori,de mediul economic,la urma urmei, de bani…
  Sa nu uitam domnule GIN,ca din pacate,Moldova este cea mai saraca regiune a tarii si nu se prea inghesuie marii afaceristi (din tara) aici in Iasi sa faca investitii ,nu numai in fotbal,dar si in alte domenii…

  De ce oare s-a dus Iancu la Timisoara sa faca investitii si nu la Iasi???Pentru ca acolo este o zona prospera,acolo banatenii au bani,mediul economic al lor este net superior noua,salariile acolo sunt net superioare alor noastre,etc si etc….

  Dar asta e cu totul alta poveste,nu are legatura cu articolul de fata….Sanatate .

 6. Nicolae Grecu a scris:

  Dar Adrian Porumboiu, nu tot din Moldova cea saraca provine? Ba inca de la Vaslui. Cum de n-a investit pe aiurea.

  PS: Din cauza unor probleme tehnice cu spam filter-ul, au fost blocate comentariile un timp. Cerem scuze.

 7. Ramon a scris:

  Pai ,stimate domn,Adrian Porumboiu este alt capitol.Am informatii sigure,si stiu foarte multe despre acest personaj….

  Stiti cum a facut avere Porumboiu???Pai,porumboiu,cumpara laptele cu 2000 lei vechi pe litru de la tarani,mergeau oamenii lui cu masinile pe la case,inmagazinau laptele lor in cisterne,apoi il curata,il pasteuriza si il ambala ,apoi il vindea!Nu vreau sa dezvolt prea mult subiectul “Porumboiu”,dar el s-a imbogatit pe spatele vasluienilor….Faza cu laptele,este doar una din afacerile sale….

  Porumboiu nu se pune,pt ca practic acolo,la vaslui el se confunda cu tot ce inseamna cuvantul putere!!!El,conduce totul acolo!!!!

© 2009 Colţul microbiştilor | Ziarul De Iasi