Domnia lui Porumboiu

» Data: 07/03/2009 » Secţiunea: Sport

“L-am imprumutat gratis pe Jovanovic, pentru ca s-au rugat permanent de mine. Am crezut ca sint domni si inteleg ca, intr-o astfel de situatie, nu vor conta pe acest jucator in meciul cu noi. De aceea, nici nu am trecut vreo clauza in contractul de imprumut! Da’ de unde domnie la Iasi? Mai si declara Jovanovic ca vrea sa ne dea gol! O sa vada el in vara, cind va reveni la noi!” . Este declaratia lui Adrian Porumboiu, aparuta in “Ziarul de Iasi”, dupa meciul de la Vaslui. Frumos zis, chiar superb, numai ca exista un mic impediment. Chiar daca a declarat mereu ca respecta Iasul ca oras si Poli ca echipa, finantatorul vasluian nu prea are dreptul sa vorbeasca de “domni”. Cind a intrat in Cupa UEFA, in detrimentul Otelului, pentru o gafa a unei comisii federale. Cum asta nu era de ajuns, “domnul” Porumboiu s-a luptat ca la Podu Inalt sa mai cistige un meci, cinstit si lautareste, la masa verde (cu Dinamo). Cind s-a purtat cum s-a purtat cu Dorinel Munteanu, cind si-a acuzat in public jucatorii de blat. Oare cit de domn ar fi vasluianul, daca situatia era inversa, adica Peter Jovanovic era imprumutat de la Iasi la Vaslui? Nu comentam virtualitati, dar repetam un fragment din citatul de mai sus: “Mai si declara Jovanovic ca vrea sa ne dea gol! O sa vada el in vara, cind va reveni la noi!” . Inca o mostra de domnie specifica lui Adrian Porumboiu.

Nicolae GRECU

» Citiţi şi alte articole din secţiunea: Sport

6 comentarii la “Domnia lui Porumboiu”

 1. Ieseanul a scris:

  Domnule gin eu nu inteleg cum au putut sa cistige vasluienii absolut nemeritat,dar ce ma deranjat a fost accidentarea grava a lui Branet lasindu-l lat pe gazon,iar pe Cristea a avut o comotie cerebrala de la lovitura.Cine este domnule gin arbitrul Georgian Ionescu si de ce ne a anulat un gol perfect valabil si dece arbitrul nu a vrut sa valideze golul ca ofside nu a fost cine este de vina pentru esecul de la Vaslui domnule gin poate imi puteti raspunde si mie asa cum raspundeti si la altii.

 2. Nicolae Grecu a scris:

  Sa judecam corect, FC Vaslui a cistigat meritat! La pauza scorul putea fi mult mai mare si chiar in repriza a doua sa ne amintim cel putin ocaziile ratate de Temwanjera si Gheorghiu. In privinta arbitrului, am spus ca Georgian acordase golul, greseala apartine asistentului. De asemenea, mai cred ca jucatorul care l-a faultat pe Cristea trebuia eliminat.
  De vina pentru esecul de la Vaslui este valoarea superioara a adversarului.

 3. Ieseanul a scris:

  Domnule gin eu vreau sa va intreb are vreo sansa echipa sa cistige in Ghencea,sausa poata face macar un egal sa nu iasa din Ghencea echipa infrinta.Ce ne trebuie domnule gin pentru a avea o echipa puternica si de ce noi iesenii nu avem un investitor puternic de talia lui Porumboiu ma refer la un investitor local ma refeream la Iulian Dascalu si,m-am gindit asa cum investeste in afacerea Palas nu ar putea sa investeasca si in fotbal adica ca domnul Dascalu sa poata cumpara actiunile echipei de fotbal si sa devina actionar majoritar la echipa de fotbal Politehnica Iasi.Eu va intreb ar fi vreo posibilitate ca echipa sa nu mai fie finantata.de la bugetul local ci de un investitor si daca aceasta minune ar fi posibila de aceea va intreb si daca da cind se va gasi un investitor la echipa de fotbal ca din cite stiu eu investitori la Poli Iasi au mai fost dar cum au venit,asa au si plecat si daca au plecat care a fost cauza va rog sa-mi raspundeti pentru ca eu unul nu stiu poate-mi raspundeti d-voastra.Va multumesc.

 4. Nicolae Grecu a scris:

  Categoric, Poli are sansa ei in meciul cu Steaua, chiar daca apararea este in stadiul de varza, datorita indisponibilitatilor lui Onut, Munteanu si Kalai. La Steaua atmosfera este destul de inflamata si a juca in fata propriilor suporteri nu este un avantaj prea mare in cazul echipei din Ghencea. Presiunea va fi imensa pe capul stelistilor dupa infringerea de la Brasov si Politehnica poate profita. Este nevoie, pe linga o pregatire foarte buna, si de mult curaj, pentru ca mai rau decit sa luam bataie nu se poate. Eu, unul, cred in sansa Politehnicii.

 5. adobroaiei marius a scris:

  poli poate face minuni cu steaua doar daca intra pe teren cu tupeu si jucand fara frica hai poli

 6. gin a scris:

  Asa este. Cert este ca Steaua va juca cu frica, dar asta nu e garantie a victoriei. Mai conteaza si arbitrajul, fiindca se vede treaba ca Gigi are nevoie de butoane…

© 2009 Colţul microbiştilor | Ziarul De Iasi