De ce UNIREA?

» Data: 01/06/2009 » Secţiunea: Sport

bucsaru

Daca Tribunalul de Arbitraj de la Lausanne nu face dreptate echipei din Timisoara, Unirea Urziceni este deja campioana. Daca dreptatea va invinge, are nevoie doar de un singur punct in meciul cu Steaua pe care nu va fi usor sa-l obtina. De ce echipa din Urziceni a ajuns campioana Romaniei? Din trei motive.

– Are cel mai serios finantator din Liga 1. In timp ce Becali, Borcea, Turcu, Iancu, Mititelu au ajuns vedete TV, citi dintre microbisti stiu cum arata Dumitru Bucsaru (vezi poza)?

– Are cel mai competent manager. E impulsiv, este uneori nesimtit si necontrolat. Insa degringolada Stelei a pornit odata cu plecarea lui Meme Stoica. Quod erat demonstrandum.

– Are cel mai bun tehnician din Liga I. Cinstit, format la scoala engleza, uneori impulsiv si nedrept, dar mare specialist in a face bici din orice. DAN PETRESCU.

Acestea sint, in opinie proprie secretele echipei pe care, odata, am numit-0 Uimirea Urziceni.

» Citiţi şi alte articole din secţiunea: Sport

3 comentarii la “De ce UNIREA?”

  1. NORD a scris:

    Bravo decat dinamo mai bine asa … acuma astept sa vad comentariile “domnului” grecu si “domnului” ramond …..

  2. akis a scris:

    Cum sa nu !A castigat cea mai ” buna ” echipa titlul! Ma faceti sa rad !Unirea n a aratat niminc in meeciurile cu echipele mari de la noi, cat despre DAn PEtrescu “format la scoala britanica ” din cate stiu eu nu a antrenat acolo asa ca exprimarea e gresita , dar k antrenor e ok pt echipele mici .

  3. gin a scris:

    Ramine sa precizezi care sint echipele mari de la noi. La Steaua a pierdut in ultimul minut, pe Dinamo si Tm i-a batut, a cistigat si `in Giulesti, numai cu Craiova si CFR are bilant negativ….

© 2009 Colţul microbiştilor | Ziarul De Iasi