Stati pe aproape!

» Data: 25/02/2009 » Secţiunea: Sport

Incepind de astazi, Ziarul de Iasi are un blog dedicat microbistilor. Celor care sufera pentru echipa de fotbal din Copou, dar si pentru celelalte echipe sportive ale urbei. Celor interesati de echipa nationala, dar si de performantele sportivilor romani in marile competitii. Celor interesati de sport, ca fenomen social, ca mijloc de formare a caracterelor, si – nu in ultimul rind – ca amuzament.

Ne intereseaza Politehnicile din toate sporturile, dar si Penicilina, CFR, sau CSS Unirea. Ne intereseaza si CFR Cluj, Steaua, dar si Arsenal, Inter sau Barcelona. Ne intereseaza ce se intimpla si pe arenele atletice, pe terenurile de tenis sau ringurile de box. Cu alte cuvinte, ne intereseaza totul in materie de sport.

Pentru un post de inaugurare, este suficient, nu? Mai trebuie precizat, totusi, inca ceva. Acest blog nu este dedicat celor care confunda comentariile cu injuraturile, jignirile de tot felul. Cei care practica acest gen de “sport” inclusiv pe site-ul “Ziarului de Iasi” , ar fi bine sa ocoleasca  “coltul microbistilor”. Suporterilor care dau dovada de civilitate le transmitem, deocamdata, un singur mesaj:

STATI PE APROAPE!

» Citiţi şi alte articole din secţiunea: Sport

2 comentarii la “Stati pe aproape!”

  1. Ramon a scris:

    Felicitari!De cand astept asa ceva!Sper doar un lucru:cei care vor da mesaje porcoase,care contin vulgaritati,vor fi banati,la inceput 72 ore,daca abatarea se repeta,1 saptaman,iar ultima sanctiune,in cazul repetarii ,sa fie banaraea definitiva ,prin !akick,sau !kb!Succes !

  2. adobroaiei marius a scris:

    super tare ideia hai poli
    batem oltenii
    successss cristiano

© 2009 Colţul microbiştilor | Ziarul De Iasi