Why Men Marry Bitches

» Data: 30/04/2009 » Secţiunea: Uncategorized

marilyn_monroe_14Titlul postului nu este, asa cum ar parea la prima citire, vreo frustare de-a mea. Dimpotriva….. Este titlul unei carti pe care am cumparat-o zilele trecute de la Carturesti. Asteptam sa inceapa o conferinta de presa…si pentru ca ma plictiseam….m-am apucat de cotrobait printre rafturi.

Carti precum…”De ce barbatii se insoara cu Scorpii” nu fac parte din bibiliografia mea “obligatoriu” impusa. Insa, pentru ca fac un studiu pentru o viitoare emisiune, m-am apucat sa o rasfoiesc….si m-a prins.  Sunt niste povesti si sfaturi in cartea aceasta de nu te poti opri din ras…

Exemplu:

….“apararea anticurva” este reactia pe care o au femeile care cedeaza chiar de la prima intalnire. Autoarea sustine ca termenii sunt folositi chiar de barbati in clipa in care duduia incepe sa foloseasca, dupa prima noapte de amor, fraze de genul “nu am facut niciodata asa ceva. Sincer”…

…la sfarsitul paginii 84 am ras cu lacrimi….Cica “Ori de cate ori auzi cuvintele nu ti face griji sau ai incredere in mine, teme te…teme-te foarte tare. Acelasi lucru i l-a spus lupul Scufutei Rosii. Nu crede tot ce iti spune un barbat decat daca mai crezi inca in Mos Craciun (n.b si vice versa e valabila)” :))))))

In esenta ei, cartea este buna pentru femei de orice fel dar si pentru barbatii care vor sa afle ce sfaturi ofera o femeie femeilor nemaritate.  Totusi…sa fii sfatuita sa tremuri de frica cand auzi cuvintele de mai sus…=)))

Final:

“De unde stiu ei cand tie nu iti place sexul”

Inainte de a scrie cartea, autoarea a intervievat mai multi barbati iar la pagina 93 unul dintre ei raspunde la “De unde stiu ei cand tie nu iti place sexul”…..“Stii sigur ca ei nu i prea sta mintea la ce face atunci cand tipa si gafaie zgomots, iar tu nici macar n-ai inceput. In astfel de situatii, ma opresc din ceea ce faceam, ca sa vad ce fel de zgomote o sa mai scoata. Daca ea tipa si eu nici macar nu o ating, ma simt ca si cum as putea sa ma duc sa-mi iau un sendvis si apoi sa ma intorc sa continui de unde am pornit”…spune Frank….:))….

Long live bitches…:D…Daca vreti sa aflati raspunsul…cititi cartea…eu inca nu am terminat-o :))

» Citiţi şi alte articole din secţiunea: Uncategorized

1 comentariu la “Why Men Marry Bitches”

  1. Antonia a scris:

    Intr-adevar, cartea contine multe pasaje pline de umor, pe care le-ai intelege daca ai citi varianta originala, cea in engleza… In fine, e clar ca aceasta carte nu se ridica la rangul tau de lectura “obligatorie” impusa de o femeie prinsa intre ,,o conferinta de presa” si studii pt ,,o viitoare emisiune”. Ma surprinde, totusi, faptul ca nu poti citi printre randuri – tu, o femeie atat de studioasa.

© 2009 Claudia Craiu | Ziarul De Iasi