“Sufletul sta langa om”

» Data: 07/08/2009 » Secţiunea: Uncategorized

Tanti Aritina este un personaj despre care poti vorbi ore in sir fara sa te plictisesti. Este o femeie marunta. Uneori ai impresia ca o poti baga in buzunar. Vorbeste mult, mult si despre orice. Intotdeauna vrea sa te ajute, sa te serveasca. Nu conteaza ca ea nu a mancat sau mai are de lucru. Tanti Aritina striga mereu Prezent.

Lucreaza la ziar inca de cand s-a infiintat aceasta redactie, nu cea cunoscuta in prezent drept  Ziarul, ci cea care s-a numit ani buni Monitorul. I-au trecut prin mana toti sefii, toti reporterii, tot personalul care s-a perindat pe holurile ziarului inca din 1991.

Tanti Aritina pleaca luni in concediu. Are 41 de ani de munca si este prima data cand isi ia 2 saptamani de concediu. “Nu mi-am luat pana acum pentur ca aveam nevoie de bani. Si cand lucram in confectii stateam mai mereu pe la serviciu. Eu am fost sufletul acelui colectiv asa cum sunt sufletul celui de la ziar. Iar sufletul sta langa om”, mi-a spus ea.

Anul acesta trebuie sa isi ia 75 de zile de concediu. Nu ii mai merge, legea e lege si trebuie respectata.

Tanti Aritina mai are doi ani si opt luni pana la pensie. Nu ii surade ideea.

» Citiţi şi alte articole din secţiunea: Uncategorized

9 comentarii la ““Sufletul sta langa om””

  1. Adriana a scris:

    Interesant personajul…poate il dam la televizor intr-o zi 🙂

  2. dan cardan a scris:

    tot lasciva si voluptoasa si care scrii reportaje pastila de 2 lei.

    RUBENSIANO!!!!!!

  3. TCHFA a scris:

    Fara nici o legatura cu subiectul

    D-ra sau d-na Claudia Craiu,

    am fost coleg cu profesoara Elisabeta Mincior, cea despre care ati scris azi in “Ziarul de Iasi”. As vrea sa pot discuta cu ea. Cum, pot sa fac acest lucru ?

    Va rog sa-mi raspundeti pe adresa de email pe care am introdus-o in rubrica respectiva.

    Multumesc.

  4. dan cardan a scris:

    hopa lucram sub acoperire. sau ai o vanatie la ochi??

  5. Claudia CRAIU a scris:

    =)) va las imaginatia sa isi faca treaba…:))

  6. andreea olaru a scris:

    Daca articolul e de ,, 2 bani,,atunci citi ani i-ar trebui aceluia care a spus asta sa ajunga sufletul mai multur generatii si sa aiba modestia si bunatatea nativa a acestei femei?

  7. ancuta balan a scris:

    Asa este. Aritina – doamna Aritina- spune buna ziua cu sufletul la vedere, stie cine esti dintr-o privire si nu ii e rusine sa fie cine e cu adevarat. Si, mai ales, stie tainele unui gest mic care poate schimba oamenii.

  8. Ilie a scris:

    Da, este mama mea. O recunosc si fara sa fi pus numele in pagina. Multumesc celor care se gandesc la Ea, celor care o ajuta , o sprijina si cu care isi imparte din suflet. Sunteti norocosi cei care o aveti zi de zi alaturi de voi si va rog sa fiti atenti. Doamne ajuta la toti !

  9. adelina a scris:

    Sa aveti grija de ea.

© 2009 Claudia Craiu | Ziarul De Iasi