Sa bem pe banii statului…:D

» Data: 23/07/2009 » Secţiunea: Uncategorized

Mi s-a reprosat ca scriu prea rar…Voi incerca sa imi pun semnatura zilnic pe gandurile altora sau pe ideiile scoase, cu greu,  din sahtul gandirii de ziarist frustrat (sic).

Am vorbit zilele trecute, pe sfantul messinger, cu o prietena pe care o stiu de 13 ani. S-a mutat in ianuarie in Suedia.

Ea mi-a povestit ca…cica la suedezi alcoolismul este o boala grava. Si, pentru ca Statul nu isi doreste oamenii suparati si bolnavi si, mai mult, disperati pentru ca nu au bani sa isi cumpere medicamentul cu multe grade, a hotarat sa isi sprijine bolnavii de bacchusita cu o suma de bani….. intre 50 si 100 de coroane pe zi (cam 5-9 euro). Cu alte cuvinte, Statul da oamenilor bani sa bea….

Oare cum ar prinde aceasta directiva la romani….:))

» Citiţi şi alte articole din secţiunea: Uncategorized

4 comentarii la “Sa bem pe banii statului…:D”

 1. cititor a scris:

  Doamna/domnisoara

  Pe langa faptul ca aveti o poza mult prea “personala” afisata la status-ul acestui ziar, schiopatati un pic cu limbajul uzual in limba engleza: “messinger”-ul dvs. e de fapt “messenger”, dar treaca-mearga, nu ne asteptam acum sa fim toti poliglotzi. Cu respect si fara intentia de a va jigni, va rog, schimbati-va poza, caci nu da bine deloc cu statut-ul de “professional”.

 2. eu a scris:

  vand LENTILE DE CONTACT(incepand cu 80 ron)………gama….f.variata…………id mall_eyes

 3. valahu a scris:

  De ce sunteti rautacios?….D-soara e chiar frumoasa…

 4. Michele Ange a scris:

  Domnule cititor, va rog sa va pastrati frustrarile pentru dvs. Nu are nici o legatura poza cu profesionalismul domnisoarei. Credeti ca o poza cu batic pe cap ar fi ajutat-o sa fie mai profesionista?
  Eu, de obicei, citesc posturile Emiliei si daca nu ar fi fost aceasta poza probabil nu as fi ajuns sa citesc posturi de-ale Claudiei.

© 2009 Claudia Craiu | Ziarul De Iasi