Chilian si echipa sa

» Data: 16/06/2009 » Secţiunea: Uncategorized

Astazi, 16 iunie, ar fi trebuit sa aiba loc la Cinemograful Republica concertul lui Florin Chilian. Din pacate, nimeni din echipa lui nu a anuntat ca turneul promovat cu surle si trambete de toata lumea, inclusiv de presa din Iasi, a fost amanat. Nici macar pe site ul oficial al artistului nu este specificat ceva. Am cautat si pe maritul google si nu am gasit nici o stire despre acest subiect.

In fine, am sunat PR-ista de la ei si am primit un raspuns de-a dreptul idiot…”Ca publicatia locala partenera…nu dau nume…ar fi trebuit sa se ocupe de acest anunt”…Nu stiu ce contract a semnat ea cu publicatia respectiva…dar un parteneriat media nu implica si aceasta responsabilitate…asa ca nu e o scuza faptul ca respectivul ziar nu si-a facut “datoria”. La urma urmei ea semnase comunicatul de prezentare al turneului.

In fine, in Romania termenul de PR este prost inteles si prost aplicat. Putini sunt cei care stiu ce obligatii si responsabilitati implica aceasta meserie.

Imi cer scuze……..am semnat astazi un articol prin care anunt concertul. Ar fi trebuit sa sun ieri pentru confirmarea lui.

» Citiţi şi alte articole din secţiunea: Uncategorized

Comentariile sunt dezactivate.

© 2009 Claudia Craiu | Ziarul De Iasi