La curbe, sinele sint curbe

In tramvai a urcat o doamna cu coc. A scos din poseta un bilet si l-a rugat pe domnul din fata ei, care avea o sacosa in mina, sa i-l composteze. In tramvai a urcat si un tinar cu perciuni, care a scos un bilet din portofel si a rugat-o pe doamna cu coc din fata lui sa-i dea biletul mai departe, sa-l composteze. Doamna cu coc l-a rugat pe domnul cu sacosa din fata ei sa composteze biletul.

In tramvai a urcat si o femeie cu o gaina, care a scos din sin un bilet si l-a rugat pe tinarul cu perciuni din fata ei sa dea mai departe biletul, sa i-l composteze. Tinarul cu perciuni a rugat-o pe doamna cu coc, care l-a rugat pe domnul cu sacosa sa-l composteze.

In tramvai au urcat si doi indragostiti, care au scos un bilet si au rugat-o pe femeia cu gaina sa-l dea mai departe, sa-l composteze. Femeia cu gaina l-a dat tinarului cu perciuni, care l-a dat doamnei cu coc, care l-a dat domnului cu sacosa.

In acelasi tramvai a urcat si un plutonier-major de infanterie, care a scos un bilet din boneta si l-a dat celor doi indragostiti, rugindu-i sa-l dea mai departe, sa-l composteze. Cei doi indragostiti l-au dat femeii cu gaina, care l-a dat tinarului cu perciuni, care l-a dat doamnei cu coc, care l-a dat domnului cu sacosa.

In tramvai a urcat un chelios cu burta, care a scos un bilet din mapa si l-a dat plutonierului-major de infanterie, rugindu-l sa-l dea mai departe in fata, sa-l composteze. Plutonierul-major de infanterie l-a dat celor doi indragostiti, care l-au dat femeii cu gaina, care l-a dat tinarului cu perciuni, care l-a dat doamnei cu coc, care l-a dat domnului cu sacosa.

In tramvai a urcat controlorul, care a cerut biletul cheliosului cu burta, care l-a cerut plutonierului-major de infanterie, care l-a cerut celor doi indragostiti, care l-au cerut femeii cu gaina, care l-a cerut tinarului cu perciuni, care l-a cerut doamnei cu coc care nu l-a mai cerut domnului cu sacosa, fiindca acesta coborise intre timp din tramvai cu tot cu biletele doamnei cu coc, tinarului cu perciuni, femeii cu gaina, celor doi indragostiti, plutonierului-major de infanterie si cheliosului cu burta. Cea mai mare amenda a primit-o femeia cu gaina, fiindca pasarea nu purta botnita.

Comentariile sunt dezactivate.