Cine sint eu si ce vreau

Cine sint eu? Dar cine sint eu, de fapt? Pe Wikipedia scrie asa:

Ciprian Ieşan (mai cunoscut cu pseudonimul de Cip IEŞAN) (n. 20 noiembrie 1967, Rădăuţi, jud. Suceava, domiciliat în Iaşi) este un cunoscut scriitor (şi membru al Uniunii Scriitorilor din România), publicist, autor de articole şi pamflete în diverse publicaţii din Iaşi şi din România.

A debutat cu texte de umor în presă în anul 1990. Din 1995 este redactor la Ziarul de Iaşi, unde semnează rubricile “Pătrăţelul roşu cu tricolor” şi “Bomba de cauciuc”. De asemenea, colaborează la Academia Caţavencu şi Obiectiv de Suceava.

Carti publicate:
1. Vaca la bariera (2003)

vaca-la-bariera.jpg

2. Intoarcerea pungutei cu doi bani (2005)

intoarcerea-pungutei-cu-doi-bani.jpg

3. Mersul Trenurilor (2007)

mersul-trenurilor.jpg

Daca asa scrie, asa o fi! Oricum, pe aceasta cale, aduc noi multumiri prietenului si colegului Jup (intre noi fie vorba, chiar nasului de cununie si cumatrului Jup!), cel care a desenat copertele cartilor si ilustratiile din interior!

Bine, eu sint eu! Stau in fund si scriu, asta fac, toata ziua. Cind nu scriu, mai pun mina pe un instrument sau pe  altul, si mai cint una, alta. Mai si inregistrez, ca mi-am improvizat home-studio. Cint blues si studiez jazz, dar e greu sa ma dezbar de perioada rock – prin anii ’80 aveam trupa studenteasca, la Casa Tineretului (acum, a Studentilor) din Iasi: deocamdata incercam sa dam o viata noua pieselor noastre de atunci, sa nu piara fara urma. Cred ca am bagat undeva, pe blegul asta, si ceva despre instrumentele mele (destul de multe, pentru un singur om).

Mai zic eu despre mine, in curind!