Comandante, nu fi trist….

» Data: 09/04/2012 » Secţiunea: Uncategorized

…. PDL-ul se salveaza prin colegul USL-ist!

Sambata, USL a jurat in fata propriilor sustinatori ca nu va colabora in nici un fel cu PDL si cu Traian Basescu. Anuntul a fost urmat de ropote de aplauze, tipete in delir (venite din zona fanelor lui Radu Mazare) si scandari prelungite. Dupa aceea, Sorin Frunzaverde a fost ales, cu un scor zdrobitor,  vicepresedinte al PNL!

De asemenea, conducerea USL s-a pronuntat ferm si in cuvinte bine alese impotriva traseismului politic.  Dupa aceea, PSD, PNL si PC si-au declarat sprijinul total pentru presedintii de CJ si primarii PDL care, scarbiti de actuala guvernare, au trecut recent in tabara USL.

Tot sambata, intr-un gest de mare incarcatura simbolica, Victor Ponta a rupt in fata audientei scrisoarea primita de la Traian Basescu. Apoi a anuntat ca PSD va respecta intotdeauna vointa poporului.

Un discurs emotionat a tinut si fostul detinut politic si caricaturist Mircea Ionescu Quintus. El i-a cerut lui Doamne-Doamne  sa-i mai dea atatea zile cate ii mai trebuie ca sa poata vedea Romania izbavita de PDL si Traian Basescu. Apoi, in lacrimi, s-a imbratisat cu prietenii lui Ion Iliescu, Dan Voiculescu si Nicolae Ceausescu.

In tot acest timp, o cucuvea, cu o bereta a la Che, privea pe fereastra la Crin, care tragea la aghioase!

Liberalul visa la ce se va face cand va fi mare!

» Citiţi şi alte articole din secţiunea: Uncategorized

Comentariile sunt dezactivate.

© 2012 Cătălin Onofrei | Ziarul De Iasi